Sponsring

Bildexperten sponsrar årligen idrottsföreningar runt om i landet. Vi brinner för det Svenska föreningslivet och vet hur viktigt det är med sponsorer. Därför sponsrar vi våra föreningar med både bilder och kontanter som vi hoppas skall bidraga till verksamheten och hjälpa föreningen i dess strävan framåt.

Hur går sponsringen till?

Vårt koncept bygger på att vi kommer ut till er förening och fotograferar lagbilder och individuella bilder på föreningens aktiva medlemmar.

De bilder som tas under fotograferingen erbjuder vi sedan medlemmarnas familjer att köpa till bra priser som ett minne för livet.

Bilderna som tas får även idrottsföreringen som en del av vår sponsring. Dessa kan sedan använda fritt i marknadsföring t.ex. till hemsida och till trycksaker. En bra och väl uppdaterad marknadsföring hjälper till och bidrar till en positiv tillväxt och stärker bla. er konkurrenskraft om nya medlemmar.

Som ett naturligt val i vår strävan efter långvariga samarbeten går även en viss procent av det vi säljer tillbaks till föreningen i form av kontantsponsring.

Nu vill vi hjälpa er!

Har ni frågor om hur vi kan sponsra just er förening?
Tveka då inte att kontakta oss!

© Copyright 2008-2023 bildexperten.se. All information och bilder på bildexperten.se skyddas av upphovsrättslagen.

Lagkalendern

Kontakta oss så berättar vi mer.